Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TÄSTÄ KAIKKI ALKOI

Lisätty 30.06.2017

 

Tarinamme

 

Hei, olen Satu Ala-Louko, uuden a la LOUKO naistenvaatemerkin suunnittelija.
Malliston taustalla on jo pitkään mielessäni kypsynyt idea suunnitella laadukas naistenvaatemerkki, jonka tuotteissa mukavuus ja naisellisuus löytävät toisensa uudella raikkaalla tavalla. Halusin suunnitella tuotteita, joissa olisi mukava olla, mutta joiden istuvuus puhuttelisi aikuisen naisen vartaloa. Tarkoitus oli luoda eheä mallistokokonaisuus klassisin sävyin, ylellisiä luonnonmateriaaleja hyödyntäen ja yksinkertaisen tyylikkäin mallein, jotka kestävät niin aikaa kuin käyttöäkin.

Aivan kylmiltäni en tähän leikkiin kuitenkaan ryhtynyt, vaan olen toiminut vaatetusalalla ja suunnittelijana jo pian 20 vuotta, jonka aikana työpöydälläni on ennättänyt syntyä lähes sata vaatemallistoa. Intohimo pukeutumiseen, tuotteiden laatu sekä tekemisen tinkimättömyys ohjaavat minua eteenpäin. Olen käsityöläissuvusta ja näen, että meillä on täällä Suomessa hienot perinteet, joiden pohjalta on hyvä lähteä rakentamaan uutta vaatemerkkiä. Tähän pohjaan nojaten alkoi uusi tarina a la LOUKO.


Nämä yllämainitut ominaisuudet olen siis paketoinut mallistoksi, joka näkee päivänvalonsa elokuussa 2017.

Myönnän, jännittää ihan hirmuisesti, mutta toivon, että te upeat naiset annatte arvokasta palautetta tuotteista
niihin tutustuessanne. Näin saamme yhdessä rakennettua mallistosta jotain, joka tuo helpotusta arkeemme ja antaa varmuutta pukeutumiseen.

Lämpimin terveisin, Satu