Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

usein kysyttyjä kysymyksiä


 

Olemme keränneet alle vastauksia yleisimpiin kysymyksiinne. Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi, otathan meihin yhteyttä!

MIKÄ a la LOUKO?

a la LOUKO mallisto on suunniteltu sekä kaavoitettu Suomessa ja valmistettu käsityönä Euroopassa.
Ensimmäinen a la LOUKO naistenvaatemallisto lanseerattiin elokuussa 2017. Malliston vaatteet ovat yksinkertaisen tyylikkäitä ja ajattomia ja niitä voi helposti yhdistellä keskenään aina uudella, raikkaalla tavalla. Laadukkaat, ylellisistä luonnonmateriaaleista valmistetut vaatteet kestävät käyttöä ja ovat mukavia päällä. Laadukas vaate säilyttää kauneutensa ja palvelee vuodesta toiseen.


Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon, kun uusi mallisto tulee myyntiin!

MONTAKO MALLISTOA VUODESSA?

Mallisto keskittyy vuoden aikana vain kahteen sesonkiin ja tarjoaa määrän sijaan yksilöllisyyttä, monikäyttöisyyttä, pitkäikäisyyttä ja laatua. Mallistojen tuotteet kattavat kaikki neljä vuodenaikaa ja ovat helposti yhdisteltävissä keskenään.

KENELLE a la LOUKO VAATTEET SOPIVAT?

a la LOUKO sopii kaikille naisille, jotka pitävät laadukkaista, hyvin istuvista vaatteista! Suunnittelussamme peruslähtökohta on istuvuus, jonka eteen olemme tehneet lujasti töitä mallistoa rakentaessamme. Tuotteissa on käytössä C-vartalotyypin mitoitus, joka huomioi kauniin aikuisen naisvartalon. Valmistamme tuotteita koossa 32 - 46. Lisätietoa mitoituksesta ja mittataulukkomme löydät täältä.

MISTÄ a la LOUKO VAATTEITA VOI OSTAA?

Mallisto on myynnissä Helsingin Oulunkylän showroom-myymälämme lisäksi, verkkokaupassamme sekä Stockmann.com. Jos haluat tutustua mallistoon rauhassa, varaa OMA OSTOSHETKI tai vaihtoehtoisesti OMATYYLI tapaaminen, joka on ollut monelle mieluisa tapa päivittää asut kuntoon. Näiden lisäksi voit tutustua tuotteisiimme POP UP tapahtumissa eri puolilla Suomea. Ota yhteyttä, jos haluat järjestää oman tapahtuman.

ONKO OMATYYLI TAPAAMISESSA PAKKO OSTAA?

Ei tietenkään! Uskomme, että ihastut sovittamiisi a la LOUKO tuotteisiin, mutta ostopäätös on luonnollisesti sinun.

MISSÄ TUOTTEET SUUNNITELLAAN JA VALMISTETAAN?

a la LOUKO suunnitellaan sekä kaavoitetaan Suomessa ja valmistetaan mahdollisimman lähellä Suomea. Tällä hetkellä kankaiset tuotteemme valmistetaan Virossa, jossa käsityötaito on hyvin korkeatasoista. Laadukkaat, luonnonkuiduista valmistetut kankaat valitsemme vaatteisiimme eurooppalaisten kangastoimittajien valikoimista. Mallistomme ihanat merinovillaiset neuleet valmistetaan myös Baltiassa, ylelliset luonnonkuiduista tehdyt huivit puolestaan hankimme eurooppalaiselta toimittajalta, joka valmistuttaa ne Aasiassa, jossa kauniiden ja henkäyksen keveiden kankaiden valmistus
on erittäin korkeatasoista.

MILLAINEN a la LOUKO MALLISTON MITOITUS ON?

Mittataulukkomme löydät täältä!
Mitat ovat vartalonmittoja, joten mittaa siis itsesi ja valitse mittojesi ja taulukon avulla itsellesi sopiva koko.
Voit myös varata OMATYYLI tapaamisen, jossa yhdessä etsimme sopivat koot juuri sinulle.

 

MITÄ ON HYVÄ LAATU?

Meille hyvä laatu merkitsee vaatteen hyvää istuvuutta, kestäviä ja laadukkaita materiaaleja, huolellista ja viimeisteltyä työnjälkeä ja hyvää hinta-laatusuhdetta. Laadukas vaate säilyy pitkään kauniina ja kestää aikaa.

MIKÄ ON a la LOUKO VAATTEIDEN HINTATASO?

Tuotteiden hyvä hinta-laatusuhde on meille tärkeä. Laadukas vaate on kalliimpi kuin halpatuotettu massavaate, mutta kestää pitkään ja säilyy kauniina.

ENTÄ VASTUULLISUUS?

Laadukas ja pitkäikäinen vaate on ekoteko. Vastustamme osta ja heitä pois - muotia. Pyrimme huomioimaan vastuullisuuden läpi koko toimitusketjun. Pakkaamme esimerkiksi tuotteet monen kappaleen erissä yksittäin pakattujen tuotteiden sijaan.

SOPIVATKO a la LOUKO VAATTEET VAPAA-AIKAAN VAI TYÖHÖN?

a la LOUKO vaatteet ovat rentoja, tyylikkäitä ja edustavia. Eri tavalla yhdistelemällä luot erilaisia tyylejä niin työpäivään, vapaa-aikaan kuin juhlaan.

MITEN HUOLLAN a la LOUKO VAATTEITANI?

Vuorittomat tuotteet voit pestä käsin tai hellävaraisella hienopesuohjelmalla koneessa. Vuoritetut tuotteet suosittelemme tuulettamaan jokaisen käyttökerran jälkeen ja pesettämään ne kemiallisesti ammattitaitoisessa pesulassa.

MIHIN VOIN ANTAA PALAUTETTA?

Voit antaa palautetta tästä linkistä! Kuulemme mielellämme, jos olet tyytyväinen ja haluamme ehdottomasti tietää, jos et jostain syystä ole. Kiitos jo etukäteen, kaikki palaute, niin ruusut kuin risut, on meille arvokasta!

WHERE CAN I GET INFORMATION IN ENGLISH?

Send us an inquiry and we will get back to you as soon as we can.

OLETTEKO SOSIAALISESSA MEDIASSA?

Tottakai! Seuraa meitä INSTAGRAMISSA  ja FACEBOOKISSA.