Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

naistenvaatemallisto
a la LOUKO


 

A la LOUKO - Design from Finland – on Suomessa suunniteltu ja kaavoitettu sekä Virossa käsityönä valmistettu naistenvaatemerkki.
Vaatteet ommellaan siis taitavien ja osaavien naisten voimin. Laadukkaat, luonnonkuiduista valmistetut kankaat malliston suunnittelija,
Satu Ala-Louko, valitsee tuotteisiin arvostettujen eurooppalaisten kangasvalmistajien valikoimista.

Malliston tyyli muodostuu klassisin sävyin, ylellisiä luonnonmateriaaleja hyödyntäen ja yksinkertaisen tyylikkäin mallein, jotka kestävät niin aikaa kuin käyttöäkin. Tuotteissa mukavuus ja naisellisuus löytävät toisensa uudella raikkaalla tavalla, nykytrendejä ja tarkoin harkittuja yksityiskohtia unohtamatta. Laadukas vaate säilyttää kauneutensa ja palvelee sinua myös tulevina sesonkeina ja on siten hintansa arvoinen sijoitus. Laadukkaat a la LOUKO naisten vaatteet löydät nyt jälleenmyyjiltämme Suomessa.

ELLA – toppi sopii kauniin pääntiensä vuoksi pidettäväksi niin yksistään kuin myös jakun tai neuletakin alla. Pääntien laskokset antavat tuotteelle kauniin muodon ja tekevät siitä siten riittävän pukevan esimerkiksi tyylikkään SEELA hameen parina. Topin materiaali 100% viskoosia.ELLA – toppi sopii kauniin pääntiensä vuoksi pidettäväksi niin yksistään kuin myös jakun tai neuletakin alla. Pääntien laskokset antavat tuotteelle kauniin muodon ja tekevät siitä siten riittävän pukevan esimerkiksi tyylikkään SEELA hameen parina. Topin materiaali 100% viskoosia.

Monikäyttöinen TUULI paitamekko sopii yhdistettäväksi rennosti matalan kengän tai saappaan kanssa, juhlavampaan menoon pariksi sopivat näyttävät kannalliset kengät.Monikäyttöinen TUULI paitamekko sopii yhdistettäväksi rennosti matalan kengän tai saappaan kanssa, juhlavampaan menoon pariksi sopivat näyttävät kannalliset kengät.

Villa-viskoosihuivilla saat asuun rentoa ilmettä.Villa-viskoosihuivilla saat asuun rentoa ilmettä.

SENJA - hame on yksinkertaisen tyylikäs kaikessa selkeydessään. Materiaali joustavaa jerseytä. Koostumus 66%viskoosi, 29%polyamidi, 5%elastaani.SENJA - hame on yksinkertaisen tyylikäs kaikessa selkeydessään. Materiaali joustavaa jerseytä. Koostumus 66%viskoosi, 29%polyamidi, 5%elastaani.

Klassisen yksinkertainen HELLA – jakku on helppo yhdistää niin housun kuin mekonkin pariksi.Klassisen yksinkertainen HELLA – jakku on helppo yhdistää niin housun kuin mekonkin pariksi.

KLASSIKKO!
Viskoosinen EMMA – huivikauluspusero sopii yhdistettäväksi niin housun kuin hameen kanssa. Paidassa on irrotettava huiviosa.KLASSIKKO! Viskoosinen EMMA – huivikauluspusero sopii yhdistettäväksi niin housun kuin hameen kanssa. Paidassa on irrotettava huiviosa.

Henkäyksen keveä huivi ylellisiin syysasuihin.Henkäyksen keveä huivi ylellisiin syysasuihin.

Kaunis, viskoosinen ELLA -toppi sopii niin arkeen kuin juhlaan.Kaunis, viskoosinen ELLA -toppi sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Teresa tunika on syksyn luottovaate.
Materiaali pehmeäpintainen villasekoitekangas.Teresa tunika on syksyn luottovaate. Materiaali pehmeäpintainen villasekoitekangas.

UUTUUS! Kauniin yksinkertainen ja suoralinjainen viskoositrikoo mekko, pitkällä hihalla ja naisellisella pääntiemallilla. Mekon sivusaumoissa vyötärön kohdalla olevat kuminauhat mahdollistavat tuotteen pituuden säätämisen ja samalla jättävät kivan väljyyden vyötärölle. Materiaalina joustava viskoositrikoo. Koostumus 90% viskoosi, 8% polyester, 2% elastaani.UUTUUS! Kauniin yksinkertainen ja suoralinjainen viskoositrikoo mekko, pitkällä hihalla ja naisellisella pääntiemallilla. Mekon sivusaumoissa vyötärön kohdalla olevat kuminauhat mahdollistavat tuotteen pituuden säätämisen ja samalla jättävät kivan väljyyden vyötärölle. Materiaalina joustava viskoositrikoo. Koostumus 90% viskoosi, 8% polyester, 2% elastaani.

UUTUUS!
Huivi viimeistelee asukokonaisuuden.UUTUUS! Huivi viimeistelee asukokonaisuuden.

Syksy 2018 malliston uutuudet henkivät rentoa syyslookia yhdistäen villan rosoisuuden ylelliseen, kauniisti laskeutuvaan viskoosiin.Syksy 2018 malliston uutuudet henkivät rentoa syyslookia yhdistäen villan rosoisuuden ylelliseen, kauniisti laskeutuvaan viskoosiin.

Mallistomme klassikkolaatuihin lukeutuva ylellinen, kauniisti laskeutuva viskoosikangas antaa tuotteelle ryhdikkyyttä, mutta on miellyttävän ilmava ja rento päällä. Pusero malli ESTER. Väreinä luonnon valkoinen ja musta.Mallistomme klassikkolaatuihin lukeutuva ylellinen, kauniisti laskeutuva viskoosikangas antaa tuotteelle ryhdikkyyttä, mutta on miellyttävän ilmava ja rento päällä. Pusero malli ESTER. Väreinä luonnon valkoinen ja musta.

ESTER –  puserossa on ripaus rentoa aistikkuutta. Selkeälinjainen pusero pienin naisellisin yksityiskohdin tarjoaa helppoutta arjen kiireisiin. Puseron voi yhdistää rennosti farkkujen ja matalakantaisten kenkien  pariksi tai tyylikkäämpää kokonaisuutta kaipaavalle voit valita sen seuraksi kapean hameen ja upeat korkeakorkoiset saappaat ja näyttävän huivin tai korun, vain mielikuvituksesi ja tyylisi rajana. Puseron materiaali 100%viskoosia.ESTER – puserossa on ripaus rentoa aistikkuutta. Selkeälinjainen pusero pienin naisellisin yksityiskohdin tarjoaa helppoutta arjen kiireisiin. Puseron voi yhdistää rennosti farkkujen ja matalakantaisten kenkien pariksi tai tyylikkäämpää kokonaisuutta kaipaavalle voit valita sen seuraksi kapean hameen ja upeat korkeakorkoiset saappaat ja näyttävän huivin tai korun, vain mielikuvituksesi ja tyylisi rajana. Puseron materiaali 100%viskoosia.

ELLA - toppi on mallistossa myös tässä näyttävässä viskoositrikoossa, kanervan, mustan ja jään siniharmaan sävyissä.  Materiaali 96% viskoosia, 4% elastaania.ELLA - toppi on mallistossa myös tässä näyttävässä viskoositrikoossa, kanervan, mustan ja jään siniharmaan sävyissä. Materiaali 96% viskoosia, 4% elastaania.

EMMA – huivikauluspuseron ideana on monikäyttöisyys. Kauluksen huivi on irrallinen, voidaksesi käyttää puseroa joko sen kanssa tai ilman, näin esimerkiksi päivän työasu muuntuu iltaan vain lisäämällä huivin tai vaihtoehtoisesti ottamalla sen pois ja laittamaan sen sijaan kaulaan näyttävän korun, tyylisi mukaan. 
Puseron hieman väljä mitoitus on suunniteltu tuomaan naisvartalon kaunis muoto ja liike osaksi tuotteen ilmettä. Kauniisti laskeutuva materiaali ja vaatteen sopiva väljyys luovat naisellisen kokonaisuuden.EMMA – huivikauluspuseron ideana on monikäyttöisyys. Kauluksen huivi on irrallinen, voidaksesi käyttää puseroa joko sen kanssa tai ilman, näin esimerkiksi päivän työasu muuntuu iltaan vain lisäämällä huivin tai vaihtoehtoisesti ottamalla sen pois ja laittamaan sen sijaan kaulaan näyttävän korun, tyylisi mukaan. Puseron hieman väljä mitoitus on suunniteltu tuomaan naisvartalon kaunis muoto ja liike osaksi tuotteen ilmettä. Kauniisti laskeutuva materiaali ja vaatteen sopiva väljyys luovat naisellisen kokonaisuuden.

EMMA -huivikauluspuseroa voi käyttää myös lman huivia, jolloin tilaa jää kauniille koruille.EMMA -huivikauluspuseroa voi käyttää myös lman huivia, jolloin tilaa jää kauniille koruille.

UUTUUS! 
TESSA – mekossa yhdistyvät helppous ja rentous. Sen yhdistäminen rennosti tennareiden tai saappaiden kanssa saa asuun sporttisen ilmeen, kun taas kauniit kannalliset kengät tekevät asusta niin työhön kuin juhlavampaankin tilaisuuteen sopivan.UUTUUS! TESSA – mekossa yhdistyvät helppous ja rentous. Sen yhdistäminen rennosti tennareiden tai saappaiden kanssa saa asuun sporttisen ilmeen, kun taas kauniit kannalliset kengät tekevät asusta niin työhön kuin juhlavampaankin tilaisuuteen sopivan.

Pieni yksityiskohta tuotteissamme on vaalean roosa etikettimme a la LOUKO.Pieni yksityiskohta tuotteissamme on vaalean roosa etikettimme a la LOUKO.

Mikäli kaipaat tyylikkään asun työhön tai talven juhliin, on vastaus tässä. HELLA -jakun kaunis leikkaus ja klassinen väri jättävät tilaa asusteille. Lisäksi jakun tuplataskut antavat tuotteelle rentoa ilmettä, mutta samalla ne lisäävät asun käytännöllisyyttä. Kauniit kanttaukset jakun sisäsaumoissa viimeistelvät ilmeen.Mikäli kaipaat tyylikkään asun työhön tai talven juhliin, on vastaus tässä. HELLA -jakun kaunis leikkaus ja klassinen väri jättävät tilaa asusteille. Lisäksi jakun tuplataskut antavat tuotteelle rentoa ilmettä, mutta samalla ne lisäävät asun käytännöllisyyttä. Kauniit kanttaukset jakun sisäsaumoissa viimeistelvät ilmeen.

UUTUUS!
Monikäyttöisessä, pitkähihaisessa ESSI trikoopaidassa on kauniit laskokset pääntiellä. Väreinä jään siniharmaa ja musta.UUTUUS! Monikäyttöisessä, pitkähihaisessa ESSI trikoopaidassa on kauniit laskokset pääntiellä. Väreinä jään siniharmaa ja musta.

KIIRA –housun kapea istuvuus ja vartalon kurvit huomioiva kaavoitus sekä lahkeen suun näyttävä käänne antavat tuotteelle sen olemuksen ja ilmeen. Yhdistä housu kauniin puseron pariksi ja kruunaa asu joko matalapohjaisilla tai upeilla korkeakorkoisilla kengillä. Materiaali joustavaa jerseytä. Koostumus 66%viskoosi, 29%polyamidi, 5%elastaani. Väreinä tumman harmaa ja musta.KIIRA –housun kapea istuvuus ja vartalon kurvit huomioiva kaavoitus sekä lahkeen suun näyttävä käänne antavat tuotteelle sen olemuksen ja ilmeen. Yhdistä housu kauniin puseron pariksi ja kruunaa asu joko matalapohjaisilla tai upeilla korkeakorkoisilla kengillä. Materiaali joustavaa jerseytä. Koostumus 66%viskoosi, 29%polyamidi, 5%elastaani. Väreinä tumman harmaa ja musta.

UUTUUS! 
Näyttävä ja monikäyttöinen Hella jakku arkeen ja juhlaan.UUTUUS! Näyttävä ja monikäyttöinen Hella jakku arkeen ja juhlaan.

Viskoositrikoinen ELLA -toppi. Sävy kanerva.Viskoositrikoinen ELLA -toppi. Sävy kanerva.

UUTUUS! Tyylikäs seeprakuosi tuo ilmettä hillittyihin syysasuihin.UUTUUS! Tyylikäs seeprakuosi tuo ilmettä hillittyihin syysasuihin.

Helppokäyttöinen, miellytävän joustavasta materiaalista valmistettu TERESA -tunika sopii niin arkeen kuin juhlaan. Koostumus 90% viskoosi, 8% polyester, 2% elastaani.Helppokäyttöinen, miellytävän joustavasta materiaalista valmistettu TERESA -tunika sopii niin arkeen kuin juhlaan. Koostumus 90% viskoosi, 8% polyester, 2% elastaani.

UUTUUS! 
KLAARA 2 – housu taipuu niin matkavaatteeksi kuin rennompaan työpäiväänkin. Nyöri- ja kuminauhavyötärö sekä hieman väljä mitoitus ovat sporttivaatteista tuttuja elementtejä, jotka ovat päätyneet nyt myös siistimpään sisäpukeu-
tumiseen ja hyvä niin, sillä miten 
ihanat ovatkaan housut, jotka eivät kiristä ja purista istuessasi pitkiä työpäiviä tai lentoja. Tämä jos joku on syksyn lempivaate numero 1.UUTUUS! KLAARA 2 – housu taipuu niin matkavaatteeksi kuin rennompaan työpäiväänkin. Nyöri- ja kuminauhavyötärö sekä hieman väljä mitoitus ovat sporttivaatteista tuttuja elementtejä, jotka ovat päätyneet nyt myös siistimpään sisäpukeu- tumiseen ja hyvä niin, sillä miten ihanat ovatkaan housut, jotka eivät kiristä ja purista istuessasi pitkiä työpäiviä tai lentoja. Tämä jos joku on syksyn lempivaate numero 1.

ELLA – viskoositrikoo topin pääntien laskokset antavat tuotteelle kauniin muodon. Tyylikäs toppi sopii joka naisen vartalolle. Trikoo materiaalina on mukavan joustavaa ja se laskeutuu kauniisti. Lisäksi kankaan pieni kiilto antaa sille ylellisen loppusilauksen.ELLA – viskoositrikoo topin pääntien laskokset antavat tuotteelle kauniin muodon. Tyylikäs toppi sopii joka naisen vartalolle. Trikoo materiaalina on mukavan joustavaa ja se laskeutuu kauniisti. Lisäksi kankaan pieni kiilto antaa sille ylellisen loppusilauksen.

Ylellinen villahuivi viileisiin päiviin.Ylellinen villahuivi viileisiin päiviin.

EMMA – huivikauluspuseron ideana on monikäyttöisyys. Kauluksen huivi on irrallinen, voidaksesi käyttää puseroa joko sen kanssa tai ilman. Materiaali 100% viskoosi.EMMA – huivikauluspuseron ideana on monikäyttöisyys. Kauluksen huivi on irrallinen, voidaksesi käyttää puseroa joko sen kanssa tai ilman. Materiaali 100% viskoosi.

Kapea musta housu - KIIRA. Materiaali joustavaa jerseytä. Kapea musta housu - KIIRA. Materiaali joustavaa jerseytä.

 

This is the Place where Finnish Design,

beautiful materials, nice fitting and

your flawless taste meet.