Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

TIEDOSTA TYYLISI

Lisätty 29.09.2017


 

                                                                                                                                                                 kuva @DOPPwoman

Apua pukeutumiseen


Tuntuuko joskus siltä, että kaipaisit hieman uudistusta tyyliisi?
Kenties jokin uusi trendiväri saattaisi herättää jo olemassa olevat asut jälleen eloon vai olisiko kuitenkin kyse hieman radikaalimmasta muutoksesta, muotilehdissä kun on esiteltyinä upeita tyylejä kaiken ikäisille? Kun pohdit tällaisia ajatuksia, muistathan että voidaksesi luoda juuri sinulle sopivan tyylin, on suuri osa siitä sinun itsesi varassa. Sillä vain, jos tunnet tyylin omaksesi, näytät siinä hyvälle ja itsevarmalle. Tässä muutama nyrkkisääntö, jotka on hyvä muistaa omassa pukeutumisessa.

 

 

 1. MUOTI EI OLE KESKIÖSSÄ
  Muodin seuraaminen antaa vinkkejä ja ideoita omaan pukeutumiseen, mutta ratkaisevaa on,
  että pukeudut rakastamiisi vaatteisiin tyylillä, josta sinä pidät, vain sillä on väliä. 2. ÄLÄ MUREHDI MITÄ MUUT PUKEUTUMISESTASI AJATTELEVAT
  Pukeutumisen tulee lähteä sinusta. Miltä sinusta tuntuu missäkin asussa ja mikä on tarinasi, jonka haluat pukeutumisellasi viestiä. Älä siis mieti mitä muut mahtavat asuistasi ajatella, sillä sinä tiedät miltä haluat näyttää. Varusta kokonaisuus hyvällä itsetunnolla ja kepeällä mutta ryhdikkäällä olemuksella, näin kannat tuotetta kauniisti ja tunnet olosi varmaksi.

                                                                                                                                                                    kuva @DOPPwoman

 3. ARKIPUKEUTUMINEN ON ERI ASIA KUIN MUOTI
  Vaatteita suunnitellessani ja asukokonaisuuksia valitessani pyrin miettimään, missä asussa itse voisin ajatella viihtyväni ja mitä haluaisin pukea päälleni eri tilanteisiin tai miten minä haluaisin vaatettaa ko. henkilön, mitä hänen persoonassaan asuvalinnoilla tukisin. Arkipukeutuminen on
  eri asia kuin muoti. Haluan tuoda pukeutumisvinkeilläni helpotusta vaatevalikoiman suunnitteluun ja siten mahdollistaa monipuolisen ja toimivan puvuston, joka helpottaa arkea ja vapauttaa aikaa. Ei niin, että luon muodikkaita asukokonaisuuksia ja tuotteita, joissa et tunne oloasi kotoisaksi ja varmaksi.


 4. ÄLÄ JUMITU VANHOIHIN PUKEUTUMISTOTTUMUKSIIN
  Suunnittelutyön ohella toimin asiakkailleni pukeutumisneuvojana ja ostoapuna. Työlläni pyrin löytämään asuihisi kokonaisuuksia, joita et ehkä itse olisi ajatellut yhdistää keskenään tai neuvon sinulle, miten voit myös rikkoa totuttuja pukeutumisnormeja tyylikkäästi. Näin saat jo olemassa olevaan vaatevalikoimaasi ja pukeutumistyyliisi uudistusta säilyttäen siinä kuitenkin oman persoonallisen ilmeesi.                                                                                                                                                                    kuva @DOPPwoman

 5. TÄYDELLISTÄ ASUA EI OLEKAAN
  Tärkein säännöistä tulee tässä: On tärkeää, että tiedostat mikä sopii ja istuu sinulle. Se mikä on kivan näköinen ystävättäresi päällä, ei välttämättä ole sitä sinun päälläsi, ja miksi yrittää pukeutua kuin joku toinen – pukeudu omalla tyylilläsi, sinun persoonaasi korostaen.

  Minulta kysytään usein, millainen on täydellinen asukokonaisuus tai mitkä ovat vaatevalikoiman peruspilarit. Ei sellaista ole, tai se on aina erilainen. Se riippuu henkilöstä, hänen persoonastaan, mihin tilanteeseen asua haetaan, millainen ko. henkilön elämäntyyli on – vasta tämän jälkeen voidaan rakentaa toimiva asukokonaisuus juuri tähän tilanteeseen ja tälle ko. henkilölle.
  Eli, pukeutumisesi on tarkoitus heijastaa sitä, kuka sinä olet, kokemuksesta tiedät jo mitkä vaatteet toimivat ja mitkä eivät, erehdyksien kautta saat selville mikä toimii missäkin tilanteessa ja mikä ei.

 6. TYYLI ELÄÄ MUKANASI
  Kuten elämäkin, yleensä sinäkin muutut ja niin muuttuu pukeutumistyylisikin. Vaikka olisit löytänyt sen sinun tyylisi kulmakiven ”uniformun”, sekin muuttuu ajan kanssa. Niin on käynyt omalle pukeutumisellenikin. Työ, elämäntilanteen muutos, ympäristö jne. ne kaikki vaikuttavat siihen, miten me itsemme ja pukeutumisemme koemme sekä näemme. Pukeutuminen on siis koko elämän jatkuva vuoropuhelu itsesi kanssa, joten nauti siitä. Olet sen arvoinen.VAATTEET a la LOUKO AW17 MALLISTOSTA
Asusteet & asut @DOPPwoman