Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PEHMEÄ FLANELLI

Lisätty 25.08.2017

 

 

 

 

Pehmeä flanelli

Mallistomme neulosmainen villasekoitekangas on saanut koostumukseensa hyppysellisen elastaania, joka antaa materiaalille neulemaisen pehmeän ja joustavan tunnun ja saa siten tuotteen tuntumaan päällä mukavan ilmavalta ja rennolta. Laadukas villakangas säilyy kauniina pitkään ja lisäksi villan huolto on helppoa, sillä se hylkii likaa, joten säännöllinen vaatehuolto – tuuletus ja tarvittaessa harjaus, pidentävät tuotteen elinkaarta. Neuleissa viihtyville, tämä on mitä ihanin laatu.

 

 

 

 

 

 

Neulosmaisten vaatteiden monipuolisuus


Yleisesti saatetaan ajatella, että neulosmaiset kankaat venyvät ja nyppyyntyvät helposti, kuten neuleille saattaa käydä. Kankaan kudonta on useimmiten kuitenkin hieman tiiviimpi kuin neulokset, jolloin se antaa kankaalle ryhtiä. Elastaani puolestaan tuo siihen käyttömukavuutta, jolloin tuotteen ominaisuudet ovat neuleelle tyypilliset joustavuus ja mukavuus.

 

Näissä a la LOUKO malliston tuotteissa on yksinkertainen siluetti, jolloin ylellinen villasekoite materiaali, johon ilmettä ja pehmeyttä antaa hieman harjattu pinta, pääsee kauniisti oikeuksiinsa. Lisäksi laadun osalta on otettu huomioon helppohoitoisuus ja käytännöllisyys. Värimaailma puolestaan tukee klassista pukeutumistyyliä sopien käytettäväksi, vaikka ympärivuoden. Tuotteissa yhdistyvät mallistolle tunnusomaiset piirteet: istuvuus, laatu ja ajattomuus.

 

 

 

ESTER -pusero // KLAARA II -housu // TERESA -tunika

KOOSTUMUS
69 % villa, 30% polyamidi, 1% elastaaniKATSO TUOTTEET TÄSTÄ