Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

MUSTA TERESA MEKKO JA PIRISTÄVÄT ASUSTEET

Lisätty 02.11.2018

Teresa
MUSTA MEKKO

Tämän syksyn mallistossa on jälleen mukana super suosion saanut Teresa mekko.

 

Tämä yksinkertainen, mutta kaunis mekko oli mukana ensimmäisessä syksy 2017 mallistossa ja syystä tai toisesta ajattelin jättää sen pois viime kesän mallistosta. Sain kuitenkin niin paljon kyselyitä kyseisestä mekosta, joten päätin ottaa sen mukaan jälleen tähän syysmallistoon, nyt mukana niin harmaa kuin mustakin sävy.

 

 

Mikä sitten tekee tästä niin suositun, on sen helppous, tai näin ainakin olen antanut itseni ymmärtää.

Olen valinnut mekkoon materiaaliksi ryhdikkään ja joustavan viskoosi-elastaani trikoon, joka laskeutuu kauniisti mutta on miellyttävä käytössä. Tässä materiaalissa värinä on kuvissakin päälläni oleva musta. Tämän lisäksi mekko löytyy myös iki-ihanassa harmaan sävyssä, jonka materiaali on pinnaltaan kauniisti harjattu ja ylellisen pehmeä villa-viskoosi.

 

 

Mekon malli on hieman a-linjainen, ollen hartiasta kauniisti istuva luoden siron vaikutelman, mutta jättäen väljyyttä lantiolle ja helmaan. Koska mekon malli itsessään on melko yksinkertainen, halusin tuoda siihen ripauksen ilmettä pienillä yksityiskohdilla, jotka ovat mekon edessä oleva tikattu sauma sekä hihoissa ja helmassa olevat halkiot. Sivusaumoihin suunnittelin taskut, sillä olen huomannut niiden lisäävän käyttömukavuutta. Lisäksi mekossa on takana vetoketju, joka helpottaa pukemista. Huomaan ainakin itse, että olen jo meikannut ja laittanut hiukset ja vasta sen jälkeen mietin vaatetusta, tässä vaiheessa pään läpi vedettävä pusero jää helposti kaappiin tai sitten onnistun sotkemaan sen kauluksen meikkiin.

 

 

Syksyisessä Kaivopuistossa on ihana kävellä ja ihastella väriloistoa.

Kaipasin myös tummaan asuuni hieman piristystä, niinpä valitsin lempeän kanervan sävyisen viskoosi-villahuivin kaulaani ja kauniin viininpunaiset nahkakäsineet, jotka tekevät asusta viimeistellyn näköisen. Korut jätin tällä kertaa pois. Asun ilmettä saa siis muutettua aika erinäköiseksi värikkäillä asusteilla ja kivoilla koruilla, oman tyylin ja fiiliksen mukaan.

 

 

Takiksi mustan mekon kanssa sopivat yhdistettäväksi niin klassikko trenssi tai mukavan lämmin kehytuntsikka. Tällä kertaa puin päälleni kuitenkin trenssin, sillä luvassa oli museo ja galleria kierros ja untsikassa saattaisi tulla turhan lämmin. Jalkaan laitoin puolestaan lempparini - citylenkkarit.

 

 


 

 

 Päälläni oleva mekko on kokoa 36.
Tässä a la LOUKO tuotteista vielä tarkemmat tiedot.

 

TERESA mekko löytyy mustan lisäksi harmaana.

Koot 34 – 42

249 €

 

HUIVI on ihanan ilmava ja sen materiaali

on ylellisen pehmeää viskoosi-villaa.

koko 80 x 190 cm

69 €