Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Luottovaate muuntuu kevättakiksi

Lisätty 17.03.2020

 

Hella jakusta kevättakki

Ihanaa, kevät häämöttää ja paksummat talvitakit on saanut laittaa jo varastoon. Talvikautena sisäkäytössä ollut luottovaate, HELLA jakku, muuntuu auringon lämmittäessä helposti myös kevättakiksi. Mielessä ehkä kävi ¾ hihan luoma haaste pitää käsivarret lämpöisinä, mutta onneksi siihenkin löytyy vaihtoehtoja.

 

Keväinen sää on aika ailahteleva, aamun viileys saattaa päivällä muuttua nopeastikin. Jakun materiaali, rouheapintainen keittovilla on mukavan joustavaa villaviskoosia, joka tuntuu päällä neuletakkimaisen kevyeltä, mutta on silti ihanan lämmin.

 

Alkukaudesta jakun alle voi pukea pitkähihaisen puseron tai lyhyempää hihaa käyttäessä asuun voi  yhdistää pitkävartiset käsineet. Näin kokonaisuus on aamun viileydessä pukevan näköinen ja kädetkin pysyy lämpöisinä. Asuvinkki - Hella jakku, viskoosinen Emma-huivikauluspusero ja alaosaksi kurveihin muotoillut kapeat KIIRA-housut.

 

 

Hella jakun malli on hieman kaarrettu, niin että se on mahdollisimman imarteleva päällä. Olkalinjaltaan jakku on kauniisti istuva, jolloin se näyttää sirolta myös suurempi povisen daamin päällä. Vyötärön kohdalla on puolestaan pieni sisäänotto, joka antaa muotoa ja näin vältytään liian suoralinjaiselta vaikutelmalta. Lisäksi kiva yksityiskohta, tuplataskut, antavat jakulle rentoa ilmettä, mutta samalla ne lisäävät asun käytännöllisyyttä.

 

Tuotteen yksinkertainen nepparikiinnitys takaa huolitellun ilmeen ja mahdollistaa näyttävienkin korujen ja huivien käytön. Jakun ¾ hiha jättää kauniisti ranteen näkyviin ja keventää siten tuotteen ilmettä. Jakku on vuoriton, jolloin se on miellyttävän keveä sekä hengittävä. Kauniit kanttaukset jakun sisäsaumoissa ja etureunassa viimeistelevät tyylin.

 

 

 

 

 

Harkitut yksityiskohdat viimeistelevät tuotteen.

 

  • MONIKÄYTTÖINEN - helppo pukea niin mekon, hameen kuin housun pariksi ja sopii
    sekä sisä- että ulkokäyttöön

  • VUORITON ja kauniit kanttaukset antavat ylellistä ilmettä jakun sisälle

  • KORISTENAUHA viimeistelee etureunan

  • NEPPARIKIINNITYS on huomaamaton ja jättää tilaa näyttäville koruille ja huiveille

  • ¾ HIHA keventää jakun ilmettä ja antaa mahdollisuuden leikitellä joko pitkähihaisten paitojen tai kauniiden käsineiden kanssa. Samalla se myös on käytännöllinen, hihaa ei tarvitse nostella ylös eikä hihansuu likaannu niin helposti.

  • YLELLINEN KANGAS - 60% viskoosia, 40% villaa. Viskoosin ansioista jakku laskeutuu kauniisti ja villa puolestaan antaa ryhdikkyyttä sekä mukavaa lämpöä.

 

 

a la LOUKO tuotteet saatavilla Helsingin showroom-myymälän lisäksi myös Stockmann.com