Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

IHANA JAKKU JA KURVEIHIN MUOTOILLUT HOUSUT

Lisätty 13.10.2018

Aurinkoinen syyssää antoi energiaa niin, että jopa minä hyppäsin hetkiseksi mukavuusalueeni ulkopuolelle ja ryhdyin linssiluteeksi :) Sää oli yllättävän lämmin, vaikka lokakuu on jo pitkällä. Siksi lähdinkin liikenteeseen luottojakussani, jonka materiaali on villa-viskoosia ja tuntuu siis päällä kuin neuletakilta, kivan kevyeltä mutta on silti ihanan lämmin.

 

näyttävä
HELLA JAKKU

Jakun malli on hieman kaarrettu, niin että se on mahdollisimman imarteleva päällä. Olkalinjaltaan jakku on kauniisti istuva, jolloin se näyttää sirolta myös suurempi povisen daamin päällä. Vyötärön kohdalla on puolestaan pieni sisäänotto, joka antaa muotoa. Näin vältytään liian suoralta ja hieman säkkimäiseltä vaikutelmalta. Lantion kohdalla jakussa on sitten jälleen tilaa.

 

 JAKUN TARINA

 Jakkua suunnitellessani mietin, miten paljon klassisen jakun käyttö on vähentynyt viime vuosina. Sen ovat korvanneet erilaiset neuletakit sekä kevyemmät neulemaiset jakut. Kuitenkin sama tarve, pukeutua siististi oli olemassa, mutta sen tulisi olla rennompaa kuin ennen.  Tätä tietoa vasten syntyi HELLA jakku. Vuoriton, tehden tuotteesta neuletakkimaisen keveän ja muotoutuvan, kuitenkin laadukkaasta materiaalista valmistetun niin, että se näyttää ryhdikkäältä ja edustavalta vaativimmissakin tapaamisissa. Lisäksi jakussa on kaksoistaskut, jotka antavat mukavaa ilmettä, mutta tuovat myös toimivuutta. Itse esimerkiksi sujautan pienempään taskuun käyntikortit tapaamisiin mennessäni, suuremmassa taskussa puolestaan säilyy niin avain kuin puhelinkin ellei laukkua tule otettua mukaan.

 

 Harkitut
YKSITYISKOHDAT
viimeistelevät tuotteen.VUORITON, mutta kauniit kanttaukset antavat ylellistä ilmettä jakun sisälle

KORISTENAUHA viimeistelee etureunan

NEPPARI KIINNITYS on huomaamaton ja jättää näin tilaa näyttäville koruille ja huiveille.

¾ HIHA keventää jakun ilmettä ja antaa mahdollisuuden leikitellä joko pitkähihaisten paitojen
tai kauniiden käsineiden kanssa. Samalla se myös on käytännöllinen, hihaa ei tarvitse nostella ylös
eikä hihansuu siten likaannu niin helposti.

YLELLINEN KANGAS on 60 % viskoosia ja 40% villaa

 

 

 Huivikauluspusero ja kapea housu
EMMA & KIIRA

 

Jakun alle valitsin viskoosisen EMMA -huivikauluspuseron. Jalassa puolestaan on kurveihin muotoillut kapeat KIIRA -housut. Housun jujuna on nimittäin kaavoitus, jossa on otettu huomioon meidän naisten muodot ja siten housu istuu päällä kauniisti ja tuntuu myös mukavalta käytössä. Housun kapea istuvuus jatkuu myös vyötäröllä, jossa on vain sivuvetoketju. Näin housu pysyy napakasti päällä ja on helppo yhdistää monenlaisien pidempien yläosien kanssa, ilman että vyötärökaitale ja vyölenkit jäävät rumasti pullottamaan alta. Lisäksi housun lahkeensuussa oleva käänne ohjaa katseet tyylikkäisiin kenkiin ja antaa kivaa volyymiä matalan kengän kanssa pidettäessä.

 

 

Päälläni olevat tuotteet ovat kokoa 36. Tässä niistä vielä tarkemmat tiedot.

 

HELLA jakkua löytyy harmaan lisäksi mustana.

Koot 34 – 44

379 €


EMMA huivikauluspaitaa on mustana, valkoisena sekä viinin värisenä.
Koot 34 – 42

189 €


KIIRA housussa väreinä on musta ja harmaa.
Koot 32 – 42

189 €

KUOSIHUIVI on kivan graafinen ja sen materiaali

on ihanan pehmeää villa-modaalia.

koko 70 x 200 cm

89 €