Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HELLA jakku toimii myös kevättakkina

Lisätty 23.03.2018

                                                                                                                                                                                                                         kuva @DOPPwoman

monikäyttöinen

HELLA -jakku

Tämä klassisen tyylikäs jakku on helppo pukea niin mekon, hameen kuin housun pariksi. Tuotteen yksinkertainen nepparikiinnitys takaa huolitellun ilmeen ja mahdollistaa näin näyttävienkin korujen ja huivien käytön. Jakku on vuoriton, jolloin se on miellyttävän keveä sekä hengittävä ja jättää näin tuotteelle neuletakkimaisen mukavuuden. Jakun sisäpuolella kauniit kanttaukset viimeistelevät tyylin.

Stailasin DOPPwoman blogijutun asukokonaisuudet HELLA jakun ympärille, sillä minusta se on tämän kevään luottovaate muunneltavuutensa vuoksi. Sopivin asustein yhdisteltynä se toimii niin sisä- kuin ulkopukeutumisessa läpi vuoden. Katso stailausvinkkini ja käy tutustumassa malliston kevään uutuuksiin.

Nyt kun kevättakki aika alkaa lähestyä, olisiko tässä hyvä vahtoehto trenssiklassikolle?

 

 

    HELLA jakkua on saatavissa kahta eri sävyä, hiekka sekä sinisävyinen.
    

    Hiekan sävyisessä kankaassa on hillitty kuosi ja ripaus kiiltoa, joka antaa tuotteelle näyttävyyttä olematta kuitenkaan liian     juhlava asustettavaksi myös rennosti esimerkiksi farkun pariksi. Jakun etureunan kaunis nauha viimeistelee tuotteen ja     jättää huolitellun vaikutelman myös silloin, kun jakku on auki.
    

    Sinisävyisen jakun kankaassa eri paksuiset ja sävyiset langat luovat kauniin efektin ja rouhean pinnan. Voitkin yhdistää     jakun kanssa huoletta myös juhlavampia materiaaleja ja näin luot mielenkiintoa kokonaisuuteen erilaisilla pinnoilla.

    

    Kankaat jakkuihin olen poiminut italialaisten kangasvalmistajien valikoimista. Luotan heidän värisilmäänsä, laatuun sekä     tyyliin luoda kankaista ajattomia klassikoita.

 

                                                                                                                                                                                                                            kuva @DOPPwoman