Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

KESÄTYYLI SYNTYY MUUTAMALLA PERUSTUOTTEELLA

Lisätty 31.05.2018

Auringon lämmittäessä ja kesätuulten puhaltaessa tulee usein pohdittua millaisella vaatetuksella sitä tulisi lähteä ulos, että olisi sopivan vilpoista ja samalla riittävän lämmintä päällä. Kerrospukeutuminen on oiva ratkaisu niin kesän lämpöön kuin syksyn viileisiin päiviin. Sen lisäksi vaatteiden materiaaleilla on suuri merkitys siihen miltä ne tuntuvat päällä. Itse suosin kesähelteillä melko vaivattomia, luonnonkuiduista valmistettuja vaatteita niiden keveyden ja hengittävyyden vuoksi. Pyrin myös valitsemaan tuotteet niin, että niitä on helppo yhdistellä keskenään.

 

Kuva @KirsiKarivesi Kauneusstudio GOKuva @KirsiKarivesi Kauneusstudio GO

Pellava ja viskoosi
ASUKOKONAISUUS

Kesävaatteiden materiaaleista pellava on ehdoton klassikko. Kankaan rentous ja luonteikkuus sekä huolettomuus tekevät tästä mitä ihanimman kesälaadun. Yhdistämällä rosoista pellavaa kauniisti laskeutuvan viskoosin kanssa saadaan mielenkiintoinen, tyylikäs asukokonaisuus, kuten Kirsillä kuvassa.

 

KUVAN TUOTTEET:

 Ella-toppi / Klaara2-housu

 

Pellava on materiaalina ilmava ja vilpoinen, joten se sopii erinomaisesti lämpöisiin kesäpäiviin. Kangas on myös helppohoitoinen, mikäli pienet rypyt eivät häiritse. A la LOUKO malliston pellavavaatteet ovat vesipestäviä, joten kuivaus henkarilla ja kevyt silitys päälle takaavat nopean ja helpon tuotehuollon.

Kuva @KirsiKarivesi Kauneusstudio GOKuva @KirsiKarivesi Kauneusstudio GO

 

Pellavahousun sijaan voidaan asun alaosaksi valita rento ja ajaton SENNI-hame, jolla saadaan luotua hieman naisellisempi kokonaisuus. Pellavahame on kesän luottovaate, varsinkin kun tässä versiossa on mukava joustovyötärö nyörillä, edessä käytännölliset sivutaskut sekä takana paikkataskut. Rento ja tyylikäs vaate yhdistettynä niin topin kuin puseron pariksi. Tässäkin asussa sama pellavan ja viskoosin liitto antaa kokonaisuudelle ilmettä.


A la LOUKO malliston ELLA -toppi on valmistettu raskaasta, kauniisti laskeutuvasta kankaasta, joka on 100% viskoosia. Ylellinen materiaali, joka ei kuulla läpi ja pysyy hyvin ryhdissään. ELLA – viskoositopin pääntien laskokset antavat tuotteelle kauniin muodon. Tyylikäs toppi sopii joka naisen vartalolle ja on tarkoitettu niin arkeen kuin juhlaan.

KUVAN TUOTTEET:

 Ella-toppi / Senni-hame
 

 

Viskoosista valmistetut tuotteet ovat käytössä mukavan hengittäviä, ne saa pestä pesukoneessa ja hintakin on edullisempi kuin ylellisellä silkillä. Viskoosin ominaisuuksista on syytä kuitenkin muistaa se, että materiaali saattaa kutistua pesussa
jonkin verran, joten pesuohjeisiin on hyvä tutustua jo kaupassa ostosta tehdessä. A la LOUKO malliston viskoositopissa kutistumavara on otettu huomioon jo kaavoituksessa.

VINKKI TUOTEHUOLTOON! Pese tuote nurinpäin käännettynä pesuohjeen mukaan. Muotoile tuote kosteana takaisin mittoihinsa ja ripusta kuivumaan henkarille. Silitä kuiva tuote hellällä lämpötilalla, näin viskoosikuitu palautuu takaisin pituuteensa ja saa ihanan laskeutuvan olomuodon takaisin.

Luonnonmateriaaleista silkki on hyvä vaihtoehto viskoosille. Materiaali on ihanan ilmava ja samalla se myös tuntuu mukavan vilpoiselta helteellä, mutta lämmittää illan viiletessä. Silkin pienoinen haittapuoli on sen pesun arkuus ja hintatasokin on hieman keskitason yläpuolella.

 

Kuva @KirsiKarivesi Kauneusstudio GOKuva @KirsiKarivesi Kauneusstudio GO

Pellavainen
ASUKOKONAISUUS

Ihana kokopellavainen asu sopii rentoon kesämenoon. Yläosana oleva pellavatoppi, ENNI, sopii yhdistettäväksi niin housun kuin hameen kanssa. Topissa on takana niskan muotoa korostava kaunis yksityiskohta sekä nappikiinnitys. Edessä oleva halkio jättää tilaa alaosan tyylikkäälle vyötärökaitaleelle tai vyölle.


Pellavainen KLAARA2 –housu tuo tyyliä kesälookiin. Housussa on mukava joustovyötärö nyörillä ja sivutaskut. Kapea malli tekee housusta modernin, puetpa sen rennon puseron tai ylellisen topin pariksi.

 

 

 KUVAN TUOTTEET:

Enni-toppi / Klaara2-housu

 Kuva @KirsiKarivesi Kauneusstudio GOKuva @KirsiKarivesi Kauneusstudio GO

 Ihanan keveä
VISKOOSITRIKOO

Kuvan tumman sininen TERHI-mekko on tulevan kesän suosikki. Kauniin yksinkertainen ja suoralinjainen viskoositrikoo mekko, pienellä hihalla ja naisellisella pääntiemallilla takaa huolitellun ilmeen. Trikoo materiaalina on mukavan joustavaa ja se laskeutuu kauniisti. Lisäksi kankaan pieni kiilto antaa sille ylellisen loppusilauksen. Mekon sivusaumoissa vyötärön kohdalla olevat kuminauhat mahdollistavat tuotteen pituuden säätämisen ja samalla jättävät kivan väljyyden vyötärölle. Tyylikäs kesävaate kiilakantaisten kenkien kanssa juhlaan ja ballerinojen tai tennareiden kanssa rennosti arkeen.

 

KUVAN TUOTE:

Terhi-mekko