Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

a la LOUKO - Limited Pieces tilaustuote

Lisätty 18.03.2024

 

 

Limited Pieces - tilaustuote


a la LOUKO -mallisto päivittyy kaksi kertaa vuodessa kahdella pääsesongilla, ne ovat kevät-kesä ja syys-talvi. Kesällä 2024 tuomme sesonkimallistomme rinnalle Limited Pieces-tilaustuotteemme, jonka kappaleet valmistetaan vain tilauksesta. 

 

 

Mitä Limited Pieces tarkoittaa?

Tilaamalla Limited Pieces -tuotteen varmistat itsellesi mieluisan vaatteen, joka ei tule muuten myyntiin. a la LOUKO -mallistot ovat aina pienvaatetuotantoja, mutta
Limited Pieces -tuotannot ovat tästä vieläkin suppeampia. Huomioithan, että tilaustuote veloitetaan ostohetkellä.

 

Milloin tilaamani tuote saapuu?

Limited Pieces -tuotteen tilaus tulee tehdä aina tiettyyn päivämäärään mennessä ja tuon jälkeen tuotteen toimitusaika on noin 3 viikkoa. Mikäli tuotteen toimituksessa olisi viivästys, ilmoitamme siitä sähköpostitse heti tiedon saatuamme.

 

Voinko perua tuotteen?

Mikäli tuletkin tilauksen osalta toisiin ajatuksiin, ole yhteydessä pikimmiten info@alalouko.fi.

 

Voiko Limited Pieces -tuotteen palauttaa? 

Verkkokaupan kautta tilatulla Limited Pieces -tuotteella on sen vastaanotettuasi normaali 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Tutustu tästä vaihto- ja palautuskäytäntöömme.

 

 

a la LOUKO X Jessica ihana pellavainen kietaisumekko on nyt tilattavissa! 
Tilaa omasi 31.3. mennessä ja saat mekkosi itsellesi vielä kesän juhliin, äitienpäiväksi. 


Jessica-kietaisumekko on suunnittelija Satu Ala-Loukon ja vaikuttaja Jessica Rantalan yhdessä suunnittelema kesän luottovaate. Mekko on saatavilla vain tilauksen kautta ja se on tuotannossa kesällä 2024. Mekko on 100% pellavaa, se on suunniteltu Suomessa ja valmistetaan lähituotantona Virossa juuri sinua varten. 


Jessica-mekko on huoletonta, pehmeää pellavaa ja se on saatavilla raikkaan valkoisena, lempeän hiekan sävyssä, kauniin vaalean sinisenä sekä aina tyylikkäänä mustana. 

 

Koot: XS – S - M – L 

Värit: valkoinen, hiekka, vaalean sininen, musta

 

 

 

 


a la LOUKO -mallistojen tuotteet ovat aina pienvaatetuotantoja. Tällä varmistamme sen, että jokainen asiakkaamme voi nauttia a la LOUKOon pukeutumalla uniikista, erottuvasta tunteesta, kun kutakin vaatekappaletta on tuotettu kaikkiaan vain kymmeniä kappaleita.
a la LOUKO Limited Pieces -tuotannon kautta tuomme mallistoon aivan erityisiä yhdisteltäviä osia, jotka valmistetaan vain tilauksesta.

 

Mikäli sinulla heräsi muita kysymyksiä tilaustuotteeseen liittyen, ole rohkeasti yhteydessä  INFO@ALALOUKO.FI tai soita 044 976 4248.