Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

a la LOUKO syksy-talvi 2019 mallisto

Lisätty 02.08.2019

a la LOUKO
SYYSMUOTI 2019


IHANAA ELOKUUN ALKUA!


Tästä se uusi sesonki taas käynnistyy ja uusi mallistokin on kotiutumassa ihan lähipäivinä. En kuitenkaan malttanut odottaa enää, vaan ajattelin jakaa jo muutamia makupaloja tulevasta ja kertoa hieman malliston väreistä ja malleista. Josko ne antaisivat ideoita syysvaatetukseen ja saisivat loman jälkeisen paluun arkeen tuntumaan ripauksen kevyemmältä.

 

 

Syksyn herkullinen väriyhdistelmä
TUMMANSININEN & ROOSA

 

Tänä syksynä klassikoiden, mustan, harmaan ja beigen rinnalle saadaan hieman pehmeämpi väriyhdistelmä, tumman-sininen ja roosa. Roosa sävy kasvojen lähellä antaa iholle hehkua, siksi olenkin suunnitellut siitä yläosia, EMMA huivi-kauluspuseron, ELLA topin, ESTER puseron sekä HELLA ja HENNI jakut, jotka kaikki on helppo yhdistää niin sinisen, harmaan kuin mustankin alaosan pariksi. Lisäksi kaksi näyttävää, kuosillista villasekoite huivia antavat ripauksen ilmettä muuten harmonisen yksivärisiin kokonaisuuksiin.

 

 

 

 Toppiklasikko
ELLA - ROOSA IHANUUS

ELLA viskoositopin pääntien laskokset antavat tuotteelle kauniin muodon. Tyylikäs toppi sopii joka naisen vartalolle ja on tarkoitettu niin arkeen kuin juhlaan. Voit yhdistää sen sekä jakkujen että neuletakkien kanssa. Väreissäkin on riittävästi valinnanvaraa erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin, sillä mustan ja valkoisen lisäksi toppia on valmistettu myös tummansinisen, beigen ja roosan sävyissä.

 

 

Monikäyttöinen
TERESA TUNIKA

 

Viime syksyn suosikki tuote, nyt jo klassikoksi nimeämäni TERESA tunika, on mallistossa tänä syksynä myös tumman-sinisenä. Kiitos siitä teille ihanille naisille, jotka kerrotte toiveitanne niin mallien kuin värienkin osalta. Näin pääsen rakentamaan valikoimasta juuri sellaisen, että se palvelisi mahdollisimman kattavasti pukeutumisen eri tarpeita. Tunikan voit pukea kapean Kiira housun pariksi, kuten kuvassa tai paksujen sukkahousujen kanssa. Kuosihuivilla halusin rikkoa kokonaisuuden ja tuoda hieman särmää muuten yksiväriseen asuun.

 

 

Pikkujakku
HENNI - syksyn suosikki

Rennon tyylikäs Henni jakku on helppo pukea niin mekon, hameen kuin housun pariksi. Tuotteessa on yksinkertainen nepparikiinnitys pääntiellä sekä paikkataskut. Keveyttä ilmeeseen olen tuonut ¾ hihalla, joka jättää ranteen kauniisti esiin. Tämä mahdollistaa myös sen, että voit pukea jakun joko tyylikkään ELLA topin kanssa, kun taas pitkähihaisella puserolla saat kokonaisuuteen uutta ilmettä. Jakku on vuoriton, jolloin se on miellyttävän keveä sekä hengittävä ja jättää näin tuotteelle neuletakkimaisen mukavuuden. Lisäksi etureunassa oleva kaunis koristenauha sekä vuorin kanttaukset viimeistelevät tyylin. Uusien herkullisten sävyjen lisäksi jakusta on saatavissa myös klassikkovärit musta sekä beige.

 

 

Kaunis kokonaisuus
ESTER pusero & KRISTA culotte-housu

 

Viskoosipuseron naisellisen väljä mitoitus ja 3/4 hiha luovat tyylikkään pohjan asuun. Pusero sopii täydellisesti Krista culotte-housun pariksi, mutta on myös kivan näköinen yhdistettynä hameen kanssa. Culotte housussa on kaunis tyköistuva vyötärö, jolloin myös lyhyt HENNI jakku sekä ELLA toppi muodostavat kauniin kokonaisuuden.

 

 

Kapea housu
KIIRA - tyylikkääseen syyslookiin

Housun kapea istuvuus ja vartalon kurvit huomioiva kaavoitus sekä lahkeen suun näyttävä käänne antavat tuotteelle sen olemuksen ja ilmeen. Yhdistä housu kauniin puseron pariksi ja kruunaa asu joko matalapohjaisilla tai upeilla korkea-korkoisilla kengillä. Pitkän Hella jakun kanssa saat asusta sopivan myös edustavampaan tilaisuuteen tai kivan rennon syysasun, sillä jakku toimii hyvin myös takin sijasta.

 

 

Suosittu
HELLA jakku

Pitkä jakku on syksyn luottovaate muunneltavuutensa vuoksi. Sopivin asustein yhdisteltynä se toimii niin sisä- kuin ulkopukeutumisessa läpi vuoden.  Jakun malli on hieman kaarrettu, niin että se on mahdollisimman imarteleva päällä. Olkalinjaltaan jakku on kauniisti istuva, jolloin se näyttää sirolta myös suurempi povisen daamin päällä. Vyötärön kohdalla on puolestaan pieni sisäänotto, joka antaa muotoa. Näin vältytään liian suoralta ja säkkimäiseltä vaikutelmalta. Lantion kohdalla jakussa on jälleen tilaa. Jakkua on valmistettu tämän syksyn mallistoon useassa sävyssä: musta, harmaa, beige, tummansininen ja roosa, näin mahdollisimman monella on mahdollisuus löytää niistä oma suosikkinsa.