Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

a la LOUKO showroom Helsinki

Lisätty 19.10.2018

Hurja miten ihana syksy on ollutkaan, vaikka välillä tahti on hieman hengästyttänytkin. Ja on se valitettavasti näkynyt myös hiljaiselona niin somen kuin uutiskirjeen puolella, kaikkeen ei vain ole resurssit riittäneet, ennen kuin nyt. Sillä haluan kertoa, miten ILOINEN olen a la LOUKO showroomista, joka on nyt valmis ja avoinna juuri sinua varten.

 

 

a la LOUKO
SHOWROOM HELSINKI

 

Olen etsinyt kauan sopivaa tilaa, jonne saisin malliston kauniisti esille ja jonne voisin kutsua niin jälleenmyyjät kuin sinutkin piipahtamaan. Ja silloin kun sitä vähiten odottaa ja etsii, sopiva tila tupsahtaa kuin vahingossa eteesi. Näinhän se elämässä yleensä menee.

Samalla kun kirjoitin innoissani vuokrasopimusta, suunnittelin jo mielessäni miltä
tulevan showroomin haluaisin näyttävän. Toivoin toimivuutta sekä selkeyttä, joka tukisi malliston linjaa, mutta en tylsän kliinistä tilaa, vaan mukavan, jossa olisi kiva viettää aikaa yhdessä.

 

 

 

Olen käsityöläissuvusta ja arvostan suuresti vanhoja käsityönä tehtyjä tuotteita sekä tarinoita niiden takana. Olinkin kovin iloinen saadessani isoisäni lapsuudenkodista tulleen puisen, puusepän valmistaman kirjoituspöydän omakseni. Tosin, tätä ennen vanhempani olivat nähneet suuren vaivan hioessaan ja maalatessaan pöydän niin, että sain asettaa sen paraati-paikalle tilaan. Sain heiltä myös muitakin tuliaisia, jotka tuovat kivan mausteen vaatteiden lomaan. Tule vierailulle ja pääset samalla kurkistamaan, mitä vanhoista kätköistä on löytynyt :)

 

 

 

 

Kuten ehkä ennätit jo huomatakin, on mallisto esillä showroomilla koko laajuudessaan. Näin pääset tutustumaan ja testaamaan ideaani toimivasta vaatevalikoimasta konkreettisesti. Toisin sanoen kyse on siis siitä, että malliston tuotteita on helppo yhdistellä keskenään luoden erilaisia kokonaisuuksia ja näin rakentaa niistä yhdessä jo olemassa olevan vaatevalikoimasi kanssa toimiva puvusto arkeasi helpottamaan.

 

 

 

 

Tällaiselta a la LOUKO showroomilla siis näyttää.

Olet aina lämpimästi tervetullut piipahtamaan joko yksin tai ystäväporukalla.
Laitathan minulle vain viestiä
tästä, niin sovitaan tarkempi ajankohta,
etten ole asiakaskäynnillä juuri silloin kun tulet.

 

 

Perille löydät osoitteella Helsinki Fashion House, Mikkolantie 1 A, Helsinki.
Showroom sijaitse siis Oulunkylässä, helppojen liikenneyhteyksien päässä ja mikä parasta,
omalla autolla kulkeville pihassa on mukavasti parkkitilaa.

Olemme samassa tasossa vastaanoton kanssa, mutta tulen sinua mielelläni vastaan aulaan.

Toivottavasti näemme pian!

//

Ihania syyspäiviä toivotellen,

Satu