Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

a la LOUKO kevät- ja kesämallisto 2019

Lisätty 18.01.2019

a la LOUKO
KEVÄT-KESÄMALLISTO

 

Hyvä, että ennätin entisen showroomin saada valmiiksi, kun jo uutta remontoin.  Nyt taidan kyllä pysyä tovin aloillani, niin kiva tästä uudesta tilasta mielestäni tuli.  Ja mikä parasta myös uusi kevät-kesämallisto saapui juuri remontin valmistuttua. Tässä siis maistiaisia malliston värimaailmasta sekä uuden tilan tunnelmasta.

 

 

Malliston materiaaleissa tulevana sesonkina on ilmavaa pellavaa, ylellistä bambuviskoosia sekä kauniisti laskeutuvaa viskoositrikoota. Sävymaailmasta puolestaan löytyy herkullisia väriyhdistelmiä. Khakinvihreä löytää parikseen raikkaan valkoisen, hillityn hiekan tai lempeän roosan. Aina suositun mustan kanssa puolestaan hiekka ja khakinvihreä luovat ylellisen värimaailman. Klassikkona toimii myös ikisuosikki mustavalkoinen.

 

 

Kesäiseen vaatetukseen kuuluu vahvasti myös sinisen sävyt. Ne saavat parikseen merihenkisesti valkoisen, mutta myös sinisen ja roosan yhdistelmä on todella kaunis, kun taas hiekka ja sininen muodostavat klassisen harmonisen kokonaisuuden.

 

 

Mallisto on esillä showroomilla koko laajuudessaan. Näin pääset tutustumaan ja testaamaan ideaani toimivasta vaatevalikoimasta käytännössä. Toisin sanoen kyse on siis siitä, että malliston tuotteita on helppo yhdistellä keskenään luoden erilaisia kokonaisuuksia ja näin rakentaa niistä yhdessä jo olemassa olevan vaatevalikoimasi kanssa toimiva puvusto arkeasi helpottamaan.

 

 

Tällaiselta a la LOUKO mallisto ja showroom näyttävät.

Olet aina lämpimästi tervetullut piipahtamaan joko yksin tai ystäväporukalla.
Laitathan minulle vain viestiä tästä
, niin sovitaan tarkempi ajankohta vierailullesi.

Perille löydät osoitteella Helsinki Fashion House, Mikkolantie 1 A, Helsinki.
Showroom sijaitse siis Oulunkylässä, helppojen liikenneyhteyksien päässä ja mikä parasta,
omalla autolla kulkeville pihassa on mukavasti parkkitilaa.

Olemme samassa tasossa vastaanoton kanssa, mutta tulen sinua mielelläni vastaan aulaan.


Toivottavasti näemme pian!

//

Ihania kevättalven päiviä toivotellen

Satu