Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

10x10 syyskapseli

Lisätty 16.10.2023

Ideoita syksyn pukeutumiseen.

Kapselipukeutuminen on erinomainen tapa säästää aikaa, näin kiireisen arjen suurin haaste ei ole enää  aamuinen vaatekriisi. Samalla asut näyttävät harkituilta, tyyli varmalta ja olo on helppo ja huoleton. 


a la LOUKO malliston suunnittelussa ydinajatuksena on ajattomuus ja vaatteiden helppo yhdisteltävyys  sesongista toiseen. Koko mallisto tarjoaa siis mahdollisuuden lukuisiin erilaisiin asuyhdistelmiin ja sitä kautta tuote kerrallaan kapselivaatevalikoiman rakentamiseen. 

Työpukeutuminen on ollut monilla aloilla hyvin vapaamuotoista jo pitkään ja aivan erityisesti etätöiden parissa, on kuitenkin tutkittu, että pukeutumiseen satsaaminen voi olla hyödyllistä. Ajattelutapa muuttuu yksityiskohdista laajemmaksi ja hartiat kasvavat osaamisen ja hallinnan tunteesta leveämmäksi. Vaikuttavuus ja vakuuttavuus kasvaa - hyvin pukeutuminen tekee hyvää! 


Kapselipukeutumisessa vaatevalikoima muodostuu keskenään helposti yhdisteltävistä tuotteista. Tässä esimerkki, jossa olen koostanut 10 x 10 kapselin a la LOUKO malliston tuotteista ”Autumn outfit” teemalla. Valitsin siis 10 tuotetta, joista 5 yläosaa, 3 alaosaa, 2 mekko ja lisäksi 2 huivia asusteina.
Näiden kaikkien osien on tarkoitus sopia keskenään niin, että niistä muodostuu vähintään 10 erilaista asukokonaisuutta. Mutta kuten jo huomaatkin, valituista 10 tuotteesta asuja syntyi yhteensä yli 20, joten varmaa on se, että kapselipukeutuminen tekee pukeutumisesta helpompaa ja hallitumpi vaatevalikoima saattaakin osoittautua runsaudensarveksi. Toivottavasti nämä asukuvat herättelevät ja kenties oma syyskapseli rakentuu näiden vinkkien pohjalta. 


Oman elämäntyylin ja siihen sopivan pukeutumistavan sekä tyyliin tiedostaminen helpottavat kapselipuvuston rakentamista.
 Suunnitellessa kannattaa miettiä, mitkä värisävyt sointuvat kauniisti yhteen ja näin helpottavat tuotteiden vaivatonta yhdistelemistä keskenään. Tähän syksyiseen minikapseliin valikoitui vihreän, beigen ja mustan sävyjä, lisäksi valkoinen antamaan valoa. Tuotevalinnoissa on hyvä huomioida myös kuluva vuodenaika, näin valikoimaan tulee riittävän lämmintä sekä vilpoista vaatetta. 

 

Mikäli ajatus kapselipukeutumisesta herätti mielenkiintosi, mutta sesonkikapselin suunnittelu ja valinta tuntuu turhan haastavalta koota yksin tai kaipaat vinkkejä uudenlaisten asuyhdistelmien tekemisessä, olen mielelläni apunasi. 

 

Voit tutustua OMATYYLI-palveluumme joka on toteutettavissa joko Helsingin showroom-myymälässämme tai luonasi, sinun vaatekaapillasi. Kanssasi luomassa toimivampaa vaatevalikoimaa olen minä, Satu Ala-Louko, 
vaatetusalan vahva ammattilainen ja vaatesuunnittelija yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. 
Ole rohkeasti yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jutellaan lisää ja katsotaan sinua parhaiten palveleva ratkaisu.

 


yläosat: HELLA jakkuALISA takkiERIKA viskoosipusero, EIJA viskoosipusero, ELLA toppi

alaosat: KIIRA housu, KLAARA housu, KIIRA3 housu

mekot: TAIMI2 paitamekko, TERESA tunikamekko

asusteina: VANAMO huivi ja VILJA huivi

 

Tuotteet löydät verkkokaupasta sekä Helsingin showroom-myymälästä.

 

Mikäli kaipaat lisätietoa tuotteesta, sen koosta tai materiaalista, olemme täällä sinua varten.

Soita meille tai laita viestiä info(at)alalouko.fi!